Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

The Sun Is Also a Star, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul The Sun Is Also a Star, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

The Sun Is Also a Star (2019), film online subtitrat în Română

Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare.

Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

Urmăreşte online filmul The Sun Is Also a Star (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
The Sun Is Also a Star, film online subtitrat în Română

The Sun Is Also a Star (2019), film online subtitrat în Română Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 […]

Genul: Dragoste, Dramă, Filme Noi

Nota IMDB: 5.7

Regizor: Ry Russo-Young

Actori: Yara Shahidi Anais Lee Charles Melton John Leguizamo Gbenga Akinnagbe Miriam A. Hyman Jordan Williams Jake Choi Keong Sim Cathy Shim Shamika Cotton Camrus Johnson Hill Harper Harry Chambarry Tash Neal

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?