Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2 (2019), film online subtitrat în Română

După evenimentele din primul film, stăpâna lui Max şi Duke, Katie, se mărită cu un tip pe nume Chuck şi au împreună un fiu pe care-l numesc Liam. Max nu este deloc fericit de prezenţa lui Liam din cauza modului dur în care se joacă, dar până la urmă ajunge să-l tolereze. Mai târziu, sentimentele ultraprotectoare ale lui Max pentru Liam se transformă în nişte mâncărimi care o fac pe Katie să îi ia un guler de protecţie pentru a-i ameliora simptomele.

Norocul lui Max se schimbă când Duke dezvăluie că familia va pleca într-o excursie în afara oraşului. Când familia lui Max şi Duke ajunge la o fermă deţinută de unchiul lui Chuck, Max are parte de câteva situaţii neplăcute acolo, intrând în câteva conflicte cu animalele de la fermă. După un incident pe care-l are cu o oaie, ciobănescul german Rooster îl ia pe Max pentru a găsi o oaie rătăcită.

Învăţăturile lui Rooster şi încurajarea acestuia îl fac pe Max să găsească oaia rătăcită. Rooster îl lasă apoi pe Max să stea cu el, fiind o răsplată pentru treaba bună pe care a făcut-o. Înainte de a pleca, Max şi-a lăsat jucăria preferată, Busy Lee, în grija lui Gidet, dar din păcate acesta pierde jucăria într-un apartament plin de pisici deţinută de o femeie iubitoare de pisici. Între timp, Chloe şi Snowball se întâlnesc cu Daisy care explică faptul ca are nevoie de Snowball să o ajute în salvarea unui pui de tigru alb pe nume Hu.

Urmăreşte online filmul The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2 (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2, film online subtitrat în Română

The Secret Life of Pets 2 – Singuri acasă 2 (2019), film online subtitrat în Română După evenimentele din primul film, stăpâna lui Max şi Duke, Katie, se mărită cu un tip pe nume Chuck şi au împreună un fiu pe care-l numesc Liam. Max nu este deloc fericit de prezenţa lui Liam din cauza […]

Genul: Animație, Aventură, Comedie, Filme Noi

Nota IMDB: 6.5

Regizor: Chris Renaud, Jonathan del Val

Actori: Patton Oswalt Kevin Hart Harrison Ford Eric Stonestreet Jenny Slate Tiffany Haddish Lake Bell Dana Carvey Bobby Moynihan Hannibal Buress Chris Renaud Ellie Kemper Pete Holmes Henry Lynch Nick Kroll

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?