Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

The Dead Don’t Die, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul The Dead Don’t Die, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat în RomânăRăspunzând la o plângere făcută de fermierul Frank Miller referitor la dispariția unei găini, doi ofițeri de poliție dintr-un mic oraș, Cliff Robertson și Ronnie Peterson, îl interoghează pentru o scurtă vreme pe excentricul Hermit Bob. În drum spre secția de poliție, Cliff remarcă faptul că afară este încă lumină deși a trecut de ora opt seara. De asemenea, Ronnie observă că ceasul și telefonul mobil nu mai funcționează. Fermierul Miller discută cu un bărbat pe nume Hank care aude un mesaj îngrijorător la radio referitor la forările subterane polare.

După o știre văzută la Centrul de Detenție Juvenilă, Geronimo le spune unor colege prizoniere, Olivia și Stella, faptul că forările polare au alterat rotația Pământului. Cliff și Ronnie se regrupează la secție cu Mindy Morrison, iar cei trei discută despre ciudățeniile care se petrec în Centreville. Între timp, la restaurant, când în sfârșit se lasă întunericul, își fac apariția doi zombii obsedați de cafea și omoară doi lucrători de la restaurant.

Hank îi cheamă pe cei trei polițiști să vină să cerceteze atunci când găsește cadavrele în dimineața următoare. Zoe și companionii ei de călătorie, Jack și Zach, se opresc pentru a alimenta mașina la benzinăria lui Bobby. După ce alimentează, ei se cazează la Moonlight Motel deținut de un anume Danny, iar acolo se întâlnesc cu Cliff și Ronnie care discută cu Danny despre crimele de la restaurant. Polițiștii le spune călătorilor să nu iasă din camere după lăsarea nopții pentru că se petrec lucruri ciudate ce le-ar putea pune viața în pericol.

Urmăreşte online filmul The Dead Don’t Die (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
The Dead Don’t Die, film online subtitrat în Română

The Dead Don’t Die (2019), film online subtitrat în RomânăRăspunzând la o plângere făcută de fermierul Frank Miller referitor la dispariția unei găini, doi ofițeri de poliție dintr-un mic oraș, Cliff Robertson și Ronnie Peterson, îl interoghează pentru o scurtă vreme pe excentricul Hermit Bob. În drum spre secția de poliție, Cliff remarcă faptul că […]

Genul: Comedie, Fantezie, Filme Noi, Groază

Nota IMDB: 5.5

Regizor: Jim Jarmusch

Actori: Bill Murray Adam Driver Tom Waits Chloë Sevigny Steve Buscemi Eszter Balint Danny Glover Maya Delmont Taliyah Whitaker Jahi Di'Allo Winston Kevin McCormick Sid O'Connell Caleb Landry Jones RZA Larry Fessenden

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?