Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

The Aftermath, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul The Aftermath, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

În Germania de după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, undeva prin anul 1946, o femeie pe nume Rachael Morgan (Keira Knightley) se duce în Hamburg acolo unde este aşteptată de soţul ei, colonelul britanic Lewis Morgan (Jason Clarke). Acesta din urmă trebuie să se ocupe de reconstrucţia oraşului care a fost dus în ruină de anii violenţi în care s-au purtat războaie şi să elimine anumite grupuri de insurgenţi care încă mai creează probleme în zonă.

Cei doi soţi au o relaţie destul de tensionată din cauza faptului că fiul lor pe nume Michael a fost ucis în timpul bombardamentelor forţelor armate germane, iar lucrurile nu par să se simplifice deloc atunci când Rachael află faptul că va locui o perioadă nedeterminată în casa unui arhitect german rămas văduv pe nume Stefan Laubert (Alexander Skarsgård). Acesta va locui împreună cu fiica sa adolescentă, Freda, şi îi va găzdui pe cei doi britanici pe perioada şederii în Germania. 

Totuşi, Stefan şi Freda sunt cei „toleraţi” acolo de către Lewis, care le permite celor doi să locuiască în podul casei, lucru care o nemulţumeşte foarte tare pe Rachael care îi urăşte pe germani din cauza morţii fiului său. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, Rachael începe să se mai înmoaie şi se apropie de Stefan datorită durerii comune; Stefan şi-a pierdut soţia tot din cauza bombardamentelor. Nu trece mult până ce Stefan şi Rachael încep o aventură amoroasă. Situaţia devine şi mai grea atunci când Stefan ajunge să fie suspectat de activităţi alături de insurgenţii care creează probleme în oraş. 

Urmăreşte online filmul The Aftermath, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Detalii despre film Adaugat acum 7 months in urma
The Aftermath, film online subtitrat în Română

În Germania de după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, undeva prin anul 1946, o femeie pe nume Rachael Morgan (Keira Knightley) se duce în Hamburg acolo unde este aşteptată de soţul ei, colonelul britanic Lewis Morgan (Jason Clarke). Acesta din urmă trebuie să se ocupe de reconstrucţia oraşului care a fost dus în ruină […]

Genul: Dragoste, Dramă, Filme Noi, Război

Nota IMDB: 6.3

Regizor: James Kent

Actori: Keira Knightley Ned Wills Pandora Colin Jason Clarke Anna Katharina Schimrigk Jack Laskey Fionn O'Shea Kate Phillips Martin Compston Alexander Skarsgård Mirco Kuball Rosa Enskat Frederick Preston Flora Thiemann Monika Foris Kvasnicková

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?