Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Spider-Man Far from Home, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul Spider-Man Far from Home, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Spider-Man Far from Home (2019), film online subtitrat în Română

În Ixtenco, Mexic, Nick Fury şi Maria Hill investighează o furtună ciudată şi se întâlnesc cu Elementalii Pământului. Quentin Beck, un bărbat cu super puteri, soseşte pentru a lupta cu creatura. În New York, Şcoala de Ştiinţe şi Tehnologie Midtown reîncepe anul şcolar pentru a-i include pe studenţii care fuseseră resuscitaţi în urmă cu opt luni. Şcoala organizează o excursie în Europa de două săptămâni în care Peter Parker, încă afectat de moartea lui Tony Stark, plănuieşte să-şi mărturisească sentimentele faţă de colega de clasă MJ şi să evite acţiunile eroice.

La o strângere de fonduri pentru oamenii străzii organizată de mătuşa lui May, Parker este avertizat de Happy Hogan că urmează să fie contactat de Fury, însă Peter alege să ignore mesajul. Peter pleacă apoi după ce este copleşit de întrebările referitoare la Stark. El şi prietenii lui merg în Veneţia, Italia, iar colegul său de clasă, Brad, îi devine concurent în cursa pentru a o cuceri pe MJ.

Elementalii de Apă lovesc în Veneţia şi provoacă haos în oraş. Beck soseşte şi se luptă cu creatura, reuşind să o distrugă. Fury se întâlneşte cu Parker şi îi oferă acestuia ochelarii lui Stark ce sunt oferiţi succesorului său. Ochelarii sunt echipaţi cu Inteligenţa Artificială numită E.D.I.T.H. ce are acces la toată baza de date a Stark Industries şi comandă o mare sursă de arme orbitale. Beck susţine că Elementalii i-au ucis familia şi că el provine dintr-o realitate diferită, unul dintre multiplele Multiversuri. Parker refuză oferta lui Fury de a se reîntoarce în acţiune şi alege să-şi reia cursurile.

Urmăreşte online filmul Spider-Man Far from Home (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Spider-Man Far from Home, film online subtitrat în Română

Spider-Man Far from Home (2019), film online subtitrat în Română În Ixtenco, Mexic, Nick Fury şi Maria Hill investighează o furtună ciudată şi se întâlnesc cu Elementalii Pământului. Quentin Beck, un bărbat cu super puteri, soseşte pentru a lupta cu creatura. În New York, Şcoala de Ştiinţe şi Tehnologie Midtown reîncepe anul şcolar pentru a-i […]

Genul: Acțiune, Aventură, Filme Noi, SF

Nota IMDB: 7.7

Regizor: Jon Watts

Actori: Tom Holland Samuel L. Jackson Jake Gyllenhaal Marisa Tomei Jon Favreau Zendaya Jacob Batalon Tony Revolori Angourie Rice Remy Hii Martin Starr J.B. Smoove Jorge Lendeborg Jr. Cobie Smulders Numan Acar

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?