Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Ma, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul Ma, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Ma (2019), film online subtitrat în Română

Adolescenta Maggie Thompson se mută împreună cu mama ei Erica în oraşul acesteia natal, Ohio, după ce soţul Ericăi o părăseşte. La liceu, Maggie se împrieteneşte cu Andy Hawkins, Haley, Chaz şi Darrell, care o invită la o petrecere. Deoarece nu au vârsta legală pentru a cumpăra alcool, ei o conving pe Sue Ann Ellington să îi ajute să cumpere. Totuşi, păstrându-şi anonimatul, Sue Ann raportează poliţiei activităţile adolescenţilor, dar sunt lăsaţi în pace deoarece poliţistul este bun prieten cu tatăl lui Andy, Ben.

În ziua următoare, Sue Ann îi invită pe adolescenţi la o băută la ea acasă, iar acolo îşi fac apariţia o mulţime de tineri pentru a petrece, făcând-o astfel pe Sue Ann o persoană foarte populară printre studenţi. Cu toate acestea, ospitalitatea ei începe să îi enerveze pe tineri deoarece aceasta îi hărţuieşte în continuu să se implice în diverse activităţi cu ea. Maggie şi Haley suspectează că aceasta le-ar fi furat nişte bijuterii cu ocazia petrecerii trecute când ele erau bete, aşa că merg să verifice prin casă.

Ele sunt sunt descoperite de Genie, fiica lui Sue Ann dintr-o căsnicie eşuată, despre care Maggie credea că se află într-un scaun cu rotile, însă e evident faptul că tânăra este capabilă să se deplaseze singură. Genie le avertizează pe acestea că Sue Ann se întoarce şi reuşesc să fugă la timp înainte de a fi găsite. Mai târziu, Ben o avertizează pe Sue Ann să stea departe de fiul lui, dezvăluind-se astfel faptul că în trecut Sue Ann şi Ben au avut de-a face.

Urmăreşte online filmul Ma (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Ma, film online subtitrat în Română

Ma (2019), film online subtitrat în Română Adolescenta Maggie Thompson se mută împreună cu mama ei Erica în oraşul acesteia natal, Ohio, după ce soţul Ericăi o părăseşte. La liceu, Maggie se împrieteneşte cu Andy Hawkins, Haley, Chaz şi Darrell, care o invită la o petrecere. Deoarece nu au vârsta legală pentru a cumpăra alcool, […]

Genul: Filme Noi, Groază, Thriller

Nota IMDB: 5.7

Regizor: Tate Taylor

Actori: Octavia Spencer Diana Silvers Juliette Lewis McKaley Miller Corey Fogelmanis Gianni Paolo Dante Brown Tanyell Waivers Dominic Burgess Heather Marie Pate Tate Taylor Luke Evans Margaret Fegan Missi Pyle Allison Janney

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?