Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

In the Tall Grass, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul In the Tall Grass, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

In the Tall Grass (2019), film online subtitrat în Română

Cal și Becky Demuth sunt doi frați inseparabili, fiind numiți gemeni irlandezi de către părinții lor. Becky află în ultimul an de facultate că este însărcinată, iar părinții ei îi sugerează să meargă să locuiască cu mătușa și unchiul ei până la nașterea copilului. Întrucât este vacanța de primăvară, Cal decide să o însoțească în călătoria sa, cei doi oprindu-se să viziteze numeroase locații turistice de-a lungul drumului. După ce au condus aproximativ trei zile, se opresc pe un câmp cu iarbă înaltă, unde aud un băiețel, pe nume Tobin, strigând după ajutor. În aceste circumstanțe, frații decid să se aventureze pe câmp pentru a-l ajuta pe micuțul Tobin, dar în curând descoperă că nu există nicio cale de ieșire și că ceva malefic stă ascuns în iarba înaltă.

Urmăreşte online filmul In the Tall Grass (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
In the Tall Grass, film online subtitrat în Română

In the Tall Grass (2019), film online subtitrat în Română Cal și Becky Demuth sunt doi frați inseparabili, fiind numiți gemeni irlandezi de către părinții lor. Becky află în ultimul an de facultate că este însărcinată, iar părinții ei îi sugerează să meargă să locuiască cu mătușa și unchiul ei până la nașterea copilului. Întrucât […]

Genul: Dramă, Filme Noi, Groază, Thriller

Nota IMDB: 5.6

Regizor: Vincenzo Natali

Actori: Laysla De Oliveira Avery Whitted Patrick Wilson Will Buie Jr. Harrison Gilbertson Tiffany Helm Rachel Wilson

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?