Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Booksmart – Examen de (i)maturitate, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul Booksmart – Examen de (i)maturitate, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Booksmart – Examen de (i)maturitate (2019), film online subtitrat în Română

Amy şi Molly sunt două studente în ultimul an de liceu care sunt bune prietene de când erau mici. Ele sunt considerate de ceilalţi colegi ca fiind nişte fiţoase. Amy şi-a mărturisit orientarea sexuală în urmă cu doi ani şi este îndrăgostită în secret de o fată pe nume Ryan. Molly o încurajează pe Amy să încerce să înfiripe o relaţie cu ea înainte de a absolvi liceul. Înainte de absolvire, Molly are o cădere nervoasă şi realizează că nu s-au bucurat suficient de perioada liceului aşa că o invită pe Amy să meargă împreună la o petrecere organizată de un anume Nick.

Cele două realizează curând faptul că niciuna nu ştie adresa unde Nick ţine petrecerea. Molly îl sună pe Jared, un coleg de clasă bogat care o place, şi acesta le ia la o altă petrecere pe un yacht unde se întâlnesc cu un prieten de-al lui dependent de droguri pe nume Gigi. Amy sugerează să se ducă acasă, dar Molly invocă un cod secret al lor şi rămân în continuare la petrecere.

Mai apoi, fetele cheamă un taxi de la Lyft şi sunt şocate să descopere că şoferul este nimeni altul decât directorul lor, Jordan Brown. În cele din urmă, ele sunt lăsate la ceea ce pare să fie casa unde Nick dă petrecerea la care voiau să meargă în primă fază, numai că adresa este greşită şi ajung la casa unui alt coleg de-al lor pe nume George unde se întâlnesc din nou cu Gigi care le spune că fructele pe care le-au consumat pe yacht aveau droguri în ele.

Urmăreşte online filmul Booksmart – Examen de (i)maturitate (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4


Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Booksmart – Examen de (i)maturitate, film online subtitrat în Română

Booksmart – Examen de (i)maturitate (2019), film online subtitrat în Română Amy şi Molly sunt două studente în ultimul an de liceu care sunt bune prietene de când erau mici. Ele sunt considerate de ceilalţi colegi ca fiind nişte fiţoase. Amy şi-a mărturisit orientarea sexuală în urmă cu doi ani şi este îndrăgostită în secret […]

Genul: Comedie, Filme Noi

Nota IMDB: 7.3

Regizor: Olivia Wilde

Actori: Kaitlyn Dever Beanie Feldstein Jessica Williams Jason Sudeikis Lisa Kudrow Will Forte Victoria Ruesga Mason Gooding Skyler Gisondo Diana Silvers Molly Gordon Billie Lourd Eduardo Franco Nico Hiraga Austin Crute

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?