Stai pe filmeuhd.net daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Andhadhun, film online subtitrat în Română Online Subtitrat HD

Filmul Andhadhun, film online subtitrat în Română subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Andhadhun (2019), film online subtitrat în Română

O serie de evenimente misterioase schimbă viața unui pianist orb, care acum trebuie să raporteze o crimă care nu a fost niciodată mărturisită de el.
Andhadhun, este o poveste ciudată, in care o serie de evenimente misterioase schimbă viața unui pianist aparent orb, Akash, care trăiește cu pisica lui si se pregătește pentru o competiție la Londra.
El se imprieteneste cu Sofie, care i-l conduce la restaurantul tatalui sau, Franco unde devine muzicianul sau rezident. Akash și Sophie dau frau liber sentimentelor să se extindă. Piesele sale melodioase îl impresionează pe Sinha , un actor de 70 de ani, care îl invită acasă să-și surprindă soția Simi, cu ocazia aniversării nunții. Succesiunea evenimentelor(crime, rapiri, accidente, inscenari,trafic de organe) care se desfășoară dupa vizita lui Akash în casa lui Sinha si Simi, fac ca povestea sa aiba de acum o evoluție dramatică.

Urmăreşte online filmul Andhadhun (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5
Detalii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Andhadhun, film online subtitrat în Română

Andhadhun (2019), film online subtitrat în Română O serie de evenimente misterioase schimbă viața unui pianist orb, care acum trebuie să raporteze o crimă care nu a fost niciodată mărturisită de el.Andhadhun, este o poveste ciudată, in care o serie de evenimente misterioase schimbă viața unui pianist aparent orb, Akash, care trăiește cu pisica lui […]

Genul: Crimă, Filme Noi, Thriller

Nota IMDB: 8.4

Regizor: Sriram Raghavan

Actori: Ayushmann Khurrana Tabu Radhika Apte Anil Dhawan Manav Vij Ashwini Kalsekar Chhaya Kadam Zakir Hussain Rashmi Agdekar Abhishek Shukla Mohini Kewalramani Nikitasha Kapoor Saumin Patel Hera Sajid

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?